مراقبت و سلامتی

قند خطر چاقی ، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد

مضرات قند

بدن شما به قند نیاز دارد مصرف بیش از حد شکر  خطر چاقی ، دیابت نوع 2 ، فشار خون بالا ، بیماری قلبی ، سکته مغزی و سایر بیماری ها را افزایش می دهد. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند

در حالی که همه ما دوست داریم هر چند وقت یکبار افراط کنیم ، غذاهایی که به سرعت روی قند خون تأثیر می گذارند در خطر بیشتر چاقی ، بیماری های قلبی و دیابت نقش دارند.

قنـد باعث جهش و افت سطح گلوکز می شود.

قنـد خون ناپایدار می تواند باعث تغییر حالت،خستگی و سردرد شود. 

چرخه گرسنگی کاذب آغاز می شود.

کسانی که از قنـد پرهیز می کنند ، در حالی که احساس تعادل و انرژی بیشتری دارند ، هوس کمتری دارند.

نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری به جای قند هستند

یک رژیم غذایی با قند بالا می تواند منجر به کمبود کروم شود

کروم ، یک ماده معدنی کمیاب ، به تنظیم قنـد خون در بدن کمک می کند.
گرچه این ماده غذایی در گوشت ها ، غذاهای دریایی و غذاهای گیاهی یافت می شود، هنوز 90٪ از آمریکایی ها به دلیل تصفیه نشاسته ، کروم کافی دریافت نمی کنند. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند

نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری به جای قند هستند

قند پیری را تسریع می کند

قنـدها می توانند بر ترکیب بدن شما تأثیر بگذارند ، اما همچنین با ایجاد چین و چروک و افتادگی می توانند با پوست شما بهم بریزند. بعد از اینکه قنـد به جریان خون شما برخورد کرد ، به پروتئین ها متصل می شود. ترکیب این پروتئین ها با شکر باعث از بین رفتن قابلیت ارتجاعی پوست و پیری زودرس می شود. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند

نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری به جای قند هستند

قند باعث پوسیدگی دندان می شود.

هنگامی که روی دندانهای شما می نشیند ، قنـد بیشتر از سایر مواد غذایی پوسیدگی می شود،

شکر می تواند باعث بیماری لثه شود ، که می تواند منجر به بیماری قلبی شود

نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری به جای قند هستند

قند باعث افزایش استرس می شود

هنگامی که تحت استرس هستیم ،بدن ما بلافاصله به حالت جنگ یا پرواز می افتد و مقدار زیادی هورمون آزاد می کند.
با کمال تعجب ، بدن وقتی که قنـد خون پایین است ، همان واکنش شیمیایی را دارد.
بعد از خوردن یک میان وعده شیرین ، هورمون های استرس با افزایش قنـد خون شروع به جبران سقوط می کنند. نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری هستند. 

نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری به جای قند هستند

قند جای مواد مغذی مهم را می گیرد

افرادی که بیشترین میزان قند را مصرف می کنند کمترین مواد مغذی ضروری را دارند  به ویژه ویتامین های A ، C ، B-12 و کلسیم. معامله به ویژه برای کودکان و نوجوانان که همزمان بیشترین مقدار قند را مصرف می کنند و به بیشترین مواد مغذی نیاز دارند خطرناک است.

نبات و بیسکوییت جایگزین مناسب تری به جای قند هستند

جایگزین های طبیعی قند عبارت اند از:

عسل طبیعی
کشمش
خرما
انجیر خشک
ملاس

 

محصولات مرتبط :

 

 

اطلاعات تماس با فروشگاه کاف کف

شماره تماس :02191300014

شنبه الی پنج شنبه از ساعت ۸ الی ۱۹ میزبان صدای گرمتان هستیم

 

نحوه ارسال سفارش از فروشگاه کاف کف:
  • ارسال سریع به تمامی نقاط کشور امکان پذیر است.
  • سفارش های تهران چند ساعته و شهرستان حد اکثر دو روز کاری طول میکشد.

4 دیدگاه در “قند خطر چاقی ، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *